Har du brug for ekspertise i træfældning?

At skulle fælde et træ er en stor opgave, der kræver forsigtighed, præcision og det rigtige udstyr. Hos Anlægsgartner Silas Kragh ApS har vi den nødvendige ekspertise til at stå for din træfældning. Vi holder til i Them og kører ud til træfældninger for både private og erhverv i blandt andet Silkeborg, Skanderborg og Aarhus.

Hvorfor vælge os?

Når det kommer til anlægsarbejde, træfældning og hækklipning, står vi ud fra mængden. Vores tilgang til træfældning og landskabspleje kombinerer teknisk dygtighed med æstetisk sans. Vi bruger bæredygtige metoder og materialer for at sikre, at dit landskab ikke blot ser fantastisk ud, men også er sikkert og bidrager til miljøet på en positiv måde.

Der kan være mange grunde til, at du ønsker hjælp til træfældning. Du ønsker måske at fjerne et træ, der skygger for solen, står i vejen for en tilbygning, eller måske er du nervøs for om træet vælter. Lige meget, hvad der ligger til grund for dit ønske om træfældning, står vi klar til at udføre arbejdet.

Vores tjenester inden for træfældning, beskæring og landskabsdesign, sikrer, at dit udeområde fremstår sundt, smukt og sikkert. Vi forstår betydningen af at beskytte miljøet, mens vi samtidig imødekommer dine specifikke behov og ønsker. Med vores erfaring og kreativitet kan vi gøre enhver vision til virkelighed.

Vent ikke længere – kontakt os i dag

Lad os stå for sin træfældning. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sammen skabe noget unikt. Du kan kontakt os på telefon 21 60 93 41, mail silas@silaskragh.dk, eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

Kontakt os med din arbejdsopgave i dag.

Kontaktoplysninger

Anlægsgartner Silas Kragh ApS

Tømmerbyvej 17, 8653 Them

Telefon: 21 60 93 41

E-mail: silas@silaskragh.dk